Lån penge rentefrit: 10000 kr hurtigt ind på din bankkonto

Hurtige og nemme lån med rentefrie perioder på 30 dage, 60 dage eller 90 dage. Det er helt valgfrit om du vil starte med den rentefrie periode, eller først have den senere i forløbet.

Fokuslån er en af de mest populære forbrugslån siden slutningen af 2015, hvor lånet så dagens lys. Du kan låne 10000 kr rentefrit og afdragsfrit i 30, 60 eller 90 dage, og du vælger helt selv om den rentefrie og afdragsfrie periode skal være i starten af lånet, eller først skal placeres senere i forløbet.

En stor fordel at vælge et forbrugslån med fleksibilitet

For mange kan det være en rigtig god ide at vælge at tage et forbrugslån, som har mulighed for at have en rentefri og afdragsfri periode undervejs. Vores omkostninger variere en del fra måned til måned, og specielt i dyre perioder af året, som f.eks. i juletiden, kan det være dejligt at man kan sætte betalingen af lånet lidt på pause. Det gode ved Fokuslånet er at det ikke koster ekstra at sætte det på pause i 1, 2 eller 3 måneder undervejs. Det er faktisk med til at gøre dit lån lidt billigere, end mange af de andre forbrugslån der ellers er på markedet.

Det kan selvfølgelig stadig være en god ide at undersøge dine muligheder for forbrugslån, og lave en sammenligning af forbrugslån, for på denne måde at finde ud af hvilket lån der reelt er det billigste for netop dit behov. Der findes ikke så mange gode muligheder for rentefrie lån, men med Fokuslån, så får du heldigvis et meget populært forbrugslån, hvor du kan låne fra 10.000 kr og op til 75.000 kr, og du kan vælge at betale lånet tilbage over mellem 12 måneder til 80 måneder. Hvis du f.eks. vælger at låne 50.000 kr og betaler lånet tilbage over 80 måneder inklusivt de 3 måneders rentefrie periode, så kommer du til at skulle betale 1094 kr tilbage pr måned fremadrettet. Altså undtagen de nævnte måneder hvor du ikke afdrager på dit lån, og hvor du holder pause.

Lån hurtigt 10000 kr uden at stille sikkerhed

Når du tager et forbrugslån som dette, så låner du penge uden at stille sikkerhed for lånet. Det betyder at det går hurtigt, og at du ikke bliver stillet alle mulige spørgsmål til det ene og det andet. Indenfor ganske få minutter kan du blive godkendt til lånet. Langt de fleste er godkendt til et forbrugslån indenfor en time. Derefter går selve udbetalingen også super hurtigt, og lige meget om du vælger at låne 10000 kr, 25000 kr, 50000 kr eller 75000 kr, så kan du have flere penge på din bankkonto dagen efter. I nogle tilfælde endda allerede samme dag som du ansøger om forbrugslånet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *